Om Skaraborg golf

Skaraborg golf är ett konsultföretag med målet att kunna erbjuda högkvalitativa golfträningar till människor, klubbar och anläggningar runt om i Skaraborg.

Skaraborg golf är idag konsulter till Billingens golfklubb och Mariestads golfklubb.

Vi jobbar även med privatlektioner i Billingens egen golfstudio samt lektioner i simulatorn Golfhyllan Mariestad. Så tveka inte på att höra av dig. Vi har privatlektioner året runt.

Andreas Ljungström

Mitt namn är Andreas Ljungström och jag är grundare och ägare i Skaraborggolf AB. Jag startade min  träningskarriär 2012 på Knistad G&CC och har under 9år varit anställd tränare på flera olika klubbar i Skaraborg.

Jag har en bakgrund som elitspelare och har vid sidan av golfen studerat psykologi och neurovetenskap på Göteborgs universitet. Under mina år som tränare har jag utvecklat och drivit juniorverksamhet, haft utbildning i grönt kort, tränat medlemmar och elitspelare, gjort custom-fitting och hållit i föreläsningar kring psykologi och spelstrategi.

Min passion är att jobba med människor och utveckling. Med min breda erfarenhet som elitspelare, tillsammans med många år som verksamtränare tror jag mig kunna erbjuda underhållande träningar med hög kvalitet.